Primola, cea mai cremoasa ciocolata!

Marca Primola a fost lansata in anul 2001. Prin gustul sau savuros, Primola transforma momente cotidiene de viata in povesti de neuitat. Pentru a raspunde celor mai complexe si diferite gusturi, gama ciocolatei Primola contine sortimente cu creme savuroase, sortimente clasice cu lapte sau alune si sortimente cu ciocolata alba fina. Primola intelege nevoile fiecaruia si este intotdeauna accesibila prin gustul placut si textura cremoasa, ce se potrivesc perfect oricarei stari de spirit.

In 2012, ca raspuns a noii pozitionari, Primola vine cu o reteta imbunatatita ce subliniaza textura cremoasa a ciocolatei si un ambalaj cu un design atractiv si dinamic, in trend cu orice stare de spirit din fiecare zi.

Pralinele Primola sunt ingredientul absolut necesar pentru clipele de maxima relaxare si rasfat. Menite sa satisfaca cele mai variate gusturi, Primola ofera delicioasele praline de ciocolata cremoasa cu lapte si crema bogata de caramel, cognac sau incluzii de alune crocante sau ciocolata alba cu crema aromata de cappuccino.

Catalog Produse

Galeria Multimedia

Descopera evolutia brandului prin intermediul spoturilor TV difuzate de-a lungul anilor.
Primola Dog TV Commercial
Primola Car TV Commercial
Primola TV Commercial 2011